Услуги

 

 

ТРАНСПОРТ

Екипът на Fast Trans plus може да предложи различни решения за транспорт в рамките на София и България. Гарантираме, че вашият товар ще бъде транспортиран сигурно, бързо и коректно. Не се колебайте да ни поверите и най-ценните си товари. Нашите служители са опитни, отговорни и точни. Работим на достъпни цени и високо качество. За да сме коректни допълнителните услуги се договарят след оглед или уточнение с клиента. Доверете ни се.

 

ХАМАЛСКА ДЕЙНОСТ

Доброто отношение към
вещите и клиентите ни 
за нас са приоритет

Нашия екип от професиолналисти ще се погрижи вашите вещи да останат непокътнати при преместването им от адрес на адрес, като се опаковат и укрепят в пригодените за това бусове на Fast Trans plus. Нашият екип ще ви съдейства при преместване в нов дом или офис, при изнасяне на ненужни вещи или при закупуване на нови.

 

МОНТАЖ - ДЕМОНТАЖ

Сглобяването на новите ви мебели може да изглежда лесна задача, но това съвсем не е така. Често се случва при опит да монтирате новите си придобивки да си повредите или надраскате. Затова не рискувайте, а ни се доверете. Монтажният ни екип има дългогодишен опит в сглобяването на мебели. При преместване на дома и офиса можете да ни се доверите за разглобяването на вашите мебели и съответното им сглобяване на следващия им адрес.

 

ДЕМОНТАЖ НА МЕБЕЛИ

При преместване на дома и офиса можете да ни се доверите за разглобяването на вашите мебели. Демонтажът на вещите ви и съответното им сглобяване на следващия им адрес ще бъде безупречно.

 

ОПАКОВАНЕ

Опаковане при преместването на товари е неизбежно! Трябва да бъдат сигурно опаковани, за да останат непокътнати при тяхното транспортиране. Затова ние ще се погрижим, опаковайки ги във велпапе и стреч фолио.

 

ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА И ТАВАНИ

Ако имате нов апартамент или къща ние ще ви помогнем с почистването. Ако таваните и мазетата имат нужда от почистване можете да се обърнете към нас. Нашият екип ще почисти, изнесе и извози боклука.